COMUNICAT DE PRESĂ

 

Referitor la acţiunea organizată de Mişcarea "ROMÂNIA VIITOARE" în data de 10.03.2001 în Bucureşti, Consiliul de Conducere a Societăţii "Amicii Regelui Mihai" precizează următoarele:

1. Salutăm acţiunea Mişcării "România Viitoare" deoarece considerăm că orice activitate menită să atragă atenţia asupra rolului monarhiei constituţionale în istoria României merită toată atenţia.

2. La această acţiune Societatea "Amicii Regelui Mihai" a fost reprezentată de Doamna GHIOREANU SANDA şi Domnul GURAN TITUS.

3. Apreciem că cea mai bună formă de conlucrare pe viitor este întocmirea unui "PROTOCOL" care în prima fază să se axeze pe sincronizarea activităţii formaţiunilor promonarhiste. Considerăm că în primul rând se impune stabilirea unui calendar comun de acţiuni pe probleme specifice.

După stabilirea primelor contacte în mod firesc ar fi o evaluare şi o prezentare a activităţii fiecărei formaţiuni participante pentru a se putea porni de la o bază reală de discuţii.

4. Societatea "Amicii Regelui Mihai" se află angrenată în derularea unui protocol de colaborare cu formaţiuni promonarhiste din România şi din străinătate ce funcţionează fără întrerupere din anul 1995, activitatea acestuia regăsindu-se redat în periodicul nostru "Coroana de Oţel".

5. Societatea "Amicii Regelui Mihai" a fost, este şi va fi întotdeauna deschisă oricărei colaborări în vederea realizării principiilor care stau la baza activităţii noastre.

Biroul Permanent al

Consiliului de Conducere, cu avizul Comisiei Juridice, Litigii şi Disciplină

 

 

 

 

 

PRECIZARE:

Facem cunoscut că articolele expediate de: General Corneliu Petru Nechita din Moineşti, Domnul Ioan Moisoaia din Simireasa şi Domnul Leescu G. Alexandru din Sângeru nu au putut fi introduse în acest număr din lipsă de spaţiu. Ele rămânând a fi publicate într-un număr viitor.

 

 

 

Vă facem cunoscut că această publicaţie poate fi citită şi pe internet

Adresă Web:

http://monarchy_ro0.tripod.com/index.html

sau http://monarchy.home-page.org/

Atenţie: pentru accesarea paginii Web,

după ro scrieţi cifra 0, nu litera O.

Pentru corespondenţă pe internet folosiţi

Adresa e-mail: monarchy_ro@angelfire.com

 

 

 

Back